FINANSGUIDEN.COM
                                                                                            lån og boliglån finansierings guiden

 Studentlån hva er studentlån?  Student Lån konsoliderings Guiden
 
Artikkel index - Lån
Spare penger

Dette med gjeld desse dager har mange mange proporsisjona i livet vårt, det er det samma om man er da rik eller da ikke har penger i det hele tatt, da har man også som oftest også mye gjeld  "lån" som det heter. Men det er alltids også da veier ut av denne tragiske situasjonen som mange er i. 

1: Finne posisjonen deres i hva du en er nå. Man har kanskje da også oppfattet dine spesielle finansielle stillinger, det er også mulig att man da kanskje og lider da i ett stort dilemma av gjeld for denne stunden, Men man må da også ta lager av alle dine finans stillinger nu,  med da mindre man da vet hvor man da er i øyeblikket, er det også da som oftest også vanskeligere for mange og ordne dette på riktig måte.

Ta en penn og ett papir a 4 ark og se på alle dine regninger med kredittkort og starte med og se på din situasjon med ærlighet. Lag en liste over alle deres gjeld som da inkludert rentene og på det som er da max mnd nedbetalinger for deg. Ikke bli da redd for da hvor store summer penger du da må betale. Det er forska på att  alle som er i gjeld kan også få bli gjeldsfri og lånet slettet innen en 5 til da 7 år alt etter, dette har også med boliglån og gjerra. Dette menes også med att man da også.

2: stopper all aktivitet med kredittkort og da bruke kun mere en man da bruker og tene. Dette betyr att det er også det aller første ting som da må da settes i gang for da og begynne og få motoren i gang og sette seg som mål til suksess. Dette er da og ta seg selv i selene og ta affære. Start med og sjekke på alle deres utgifter og kostnader, og ikke kjøp ting du da ikke har råa til. Og slutt med dem kredittkortene med unnatk av da nødhjelp og bare da starte bruke det man da har råa til avhengig av da dine inntekter.

3: Start med kontanter som da hovedmål til da og betale ned gjelden din. Når du nå skulle ha kommet i en tanke på og ta fatt i trinnet nummer 2, er det da det aller neste trinnet og starte se og finne ut mulighetene dine med og sette av da penger til hver veke og mnd til da og starte med og da betale gjelden din ned i nivå, som oftest da mye så raskere en da det max mnd kravet da er. Start med og betale etter behover og etter økonomien deres. Det er mye bedre og da betale gjelden din enn da og sette alle dine penger på bankkonto. Mye av dette menes med også att kredittkort intressene er da også mye større en da man kan da ta imot fra banken din om ressurser på inskuddene. Deres mål er og da betale ned dem aller så høgste rente gjelden din i det aller første.  Hvis man nå skulle ha 2 type kredittkort med akkurat samma renter, start med og betale da ned  den aller så minste balansen din i det aller første. Dette vil da starte med og løfte og ikke minst også frigi for da og holde denne gående.

4: Begynn med og starte bygge på spare fondene dine.

Når man da har fått alle desse kredittkortene i og under da kontroll, er det også viktig att man da starter tanken på og plassere noen ressurser til siden på den måten og da starte bygge mere på besparelsene dine.  Du kan bli veldig så overaska på hvor fort alle dine penger vokser hvis man da med ærlighet blir med og balansere på line og holder balansen og bare ikke rører. Hvis du nå skulle da virkelig trenge en ny bil er det mye bedre for deg og spare pengene dine en da og ta opp lån. Hvis da det er behover for det.

5: Start med og betale da ned ditt boliglån.

Når rentene dine er da som oftest mindre da en alle dem kredittkortene, kan man da også starte lagre din gjeld og kan da forlate dette til siste gangen. Dette blir da også større i verdier med tiden, i da motsetninger til alle dine drømmer om ny bil osv.  Man kan bli meget så overaska over hvor mye du kan da kutte i ditt eget boliglån og nedbetalingene bare da med og legge til littegranne ressurser til hver mnd som går til da nedbetalingene dine.

Det er også mange  regler til da og komme seg på stabilitet igjen økonomisk. Hovedmålet ditt er og hele tiden sette fokus på og reduserer da kredittkort gjelden din. Når dette er gjort start med og bruke desse ressursene til da og bygge og betale ned da ditt boliglån.

Få alle desse dokumenter og summene ut og kjør på veien til den økonomiske friheten. Lykke til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark this page
Stumbleupon Twitter Facebook Delicious Newsvine Technorati Yahoo My Web BlinkList Google Bookmarks Digg

 

Loans
lån og boliglån finansierings lån og finans guiden
side kart
Linker
wikipedia lån