FINANSGUIDEN.COM
                                                                                            lån og boliglån finansierings guiden

 Studentlån hva er studentlån?  Student Lån konsoliderings Guiden
 
 Artikkel index - Lån

lån kort
 
Mange nordmenn har desse dager stupt over en ny og veldig så enkle teknologier for og da skrive signere da lån og skrive under på lån. Når dette startet og etter har tilbudene på elektroniske lån kort løsninger gått til værs dem siste årene, og bankene har da spart seg for mye arbeid.

Mye av dette også forteller att mange av dem bankkundene som er i norge bruker mere og mere av dem alle elektroniske løsningene som bankene da har. Mange av dem fordeler med og skrive lånkontrakter med elektronisk teknologi er veldig så åpenbare for mange bankkunder.
 
Det unike med elektroniske løsninger er att kunder slipper og forholde seg til papirløsninger og dette med posten og man slipper også hele tiden og dra til banken for da og skrive under kontrakter.

Mange kunder i Dnb bankene bruker mye av dette med lån kort og man får da også mye raskere behandlinger på lånet og man får også da raskere behandlinger på utbetalingene.
 
Banken nå bruker også mye av dem elektroniske signeringene som er da med bankidentifiseringer som da er kaldt navnet BankID, denne teknologi er da laget sammen med BBs og alle dem som da er lånetakere og dem alle som er medlånstakere kan veldig så enkelt logge seg inn på sin egen konto i Dnb Nor banken med sitt eget bankID og kan dermed også da signere alle sine lånpapir arbeid med elektroniske skjemaer, denne teknologien har kun da DNB nor og er da den aller eneste banken som da tilbyr denne teknologien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark this page
Stumbleupon Twitter Facebook Delicious Newsvine Technorati Yahoo My Web BlinkList Google Bookmarks Digg

 

Loans
lån og boliglån finansierings lån og finans guiden
side kart
Linker
wikipedia lån